Cautare

2080 de rezultate pentru "afi cotroceni decshis" (4.76 secunde)
Singura cale spre Cotroceni (Autor : Valentin Nicolau) Fiecare are motivul sau, dar aproape toata lumea il vrea plecat pe Basescu de la Cotroceni.
Basescu nu se simte bine, nu va reveni la Cotroceni, sustine Crin Antonescu Presedintele interimar, Crin Antonescu, a declarat, vineri, ca sansele lui Traian Basescu de a se intoarce la Cotroceni sunt infime, iar acesta nu va reveni in functie, el aratand ca decizia Curtii Constitutionale va fi pentru validarea referendumului, potrivit Mediafax.
Deci, ce proiect a trimis Zgonea - inclusiv la Cotroceni? ... Numai ca inaltii demnitari de la PSD nu doar ca nu-l ating pe impostorul de la Cotroceni nici cu o floare, ci au inceput sa devina domestici basisti.
Spuneam in urma cu cateva zile ca Basescu isi joaca ultima carte in cursa pentru Cotroceni. ... In sinea lui, Basescu traieste mult mai intens aceasta victorie ca un om care a luptat impotriva sortii, decat ca unul care voia imperativ scaunul de la Cotroceni, adica functia suprema in stat.
Declaratia fostului presedinte liberal Theodor Stolojan a€“ ca este in cautarea unor modalitati de a se implica in activitatea partidului pe care a trebuit sa-l paraseasca in momentul in care a acceptat functia de consilier prezidential la Cotroceni a€“ are darul sa ridice putin perdeaua culiselor din Alianta.
El pare sa isi aminteasca intr-o conferinta de presa, la concurenta cu congresul PNL, despre existenta pe undeva a unui biletel la Cotroceni in arhiva... ... O fi existat un bilet, nu zic nu, dar cred ca el a avut un traseu mai scurt, intre doua incaperi de la Cotroceni:
Textul explicativ este sugestiv:7.403.836 de romani au cerut interzicerea lui.Din 28 august, ruleaza la AFI Palace Cotroceni si in toata tara.
Cinema City Cotroceni, Constanta City Park, Cluj Polus, Ploiesti Afi. - 12 februarie: Cinema One Brasov; Cinema City din Park Lake, Constanta Maritimo, Cluj Iulius Mall, Ploiesti Shopping City.
Miercuri, 2 decembrie 2009, in cadrul conferintei de presa care a avut loc la AFI Palace Cotroceni, compania Astra Asigurari a anuntat lansarea propriului website de vanzari directe de asigurari.
Conferinta de presa, care a avut loc la AFI Palace Cotroceni, a prezentat beneficiile pe care acest nou serviciu online le ofera clientilor.
Un an si jumatate, doi, va fi mai greu, dar apoi vor incepe companiile din nou sa dezvolte", apreciaza Reuven Havar, directorul companiei AFI Europe, proprietarul celui mai mare centru comercial din Romania, Cotroceni Park.
Mega Fun, cel mai mare centru comercial si de distractii deschis non-stop in Estul Europei, anunta deschiderea restaurantului Tapioka.
Prezenta H&M in AFI Palace Cotroceni Mega Fun dovedeste inca o data calitatea proiectului nostru si intregeste un mix de branduri extrem de potrivit, care ne face clientii fericiti, a declarat Israel Visel, manager mall Mega Fun.
Magazinul din Corneliu Coposu, numarul 2 nu este singurul deschis non-stop in randul hipermarketurilor din Bucuresti, hipermarketul Real din AFI Palace Cotroceni fiind de asemenea deschis 24 de ore din 24.
Grand Arena, Militari Shopping Center, Sun Plaza, Afi Palace Cotroceni, Iris Shopping Center, Liberty Center si Kaufland Mihai Bravu si Carrefour Orhideea in timp ce in Pitesti, Arad, Bacau, Brasov, Cluj, Craiova Targu Mures si Ploiesti, detine cate 2 magazine, iar in Iasi numarul acestora a ajuns deja la 3.
Compania RCS&RDS asigura acoperire WiFi si in mall-urile Afi Palace Cotroceni, terasa centrului comercial Baneasa Shopping City si restaurantele Ancuta si Dynasty din Bucuresti Mall (Mall Vitan), restaurantele Hanul cu Tei, Hanul lui Manuc, La Jaratic, La Mitocanu, Malagamba, N.Tonita nr.3, Niste Domni si Fiii, Promenada, Casa Mara, Robinhood, Excalibur, The Floor si pe str.
Va reamintim ca toti cei care doresc pot dona carti in librariile partenere din București - libraria Carturesti (Verona, Muzeul Taranului Roman, AFI Palace Cotroceni), libraria Mihai Eminescu din Piața Universitatii si libraria Bastiliei din Piata Romana sau pot face donatii financiare pe site-ul organizatiei, in sectiunea dedicata campaniei - http://www.worldvision.ro/cartipentrucopii.php.
Filmul a avut avanpremiera iN Romania miercuri, 23 martie, la IMAX Afi Palace Cotroceni. Pelicula ii pune fata in fata pe doi dintre cei mai iubiti super eroi de la Hollywood si are un buget urias, de peste 400 de milioane de dolari.
Peter Dinklage, Melissa McCarthy, Kristen Bell, Kathy Bates, a avut vizionarea cu presa aseara, la Cinema City din Afi Palace Cotroceni.
google-analytics.com